Het officiële Nederlands Kampioenschap Surfcasting, afstand werpen met de zeehengel, vormt ons jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Door middel van vijf wedstrijden en een finale wordt bepaald wie zich Nederlands Kampioen Surfcasting mag noemen. Een spektakel dat geen zeevisser eigenlijk zou mogen missen!

Er wordt gegooid in de volgende categorieën:
1e: 200 meter en verder
2e: van 150 tot 200 meter
3e: van 100 tot 150 meter
4e: tot 100 meter

Buiten de wedstrijden om zijn er diverse leden bereid gevonden om u, behalve met raad, ook met daad bij te staan. Het lidmaatschap is voldoende om vanaf april tot half oktober werpinstructie te krijgen. Ook als u alleen lid wordt om uw werptechniek te verbeteren bent u van harte welkom. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze instructeurs. Materiële en technische informatie wordt u altijd graag verstrekt, er om vragen is slechts wat nodig is.
Wilt u uw krachten meten met anderen dan kunt u deelnemen aan de werpwedstrijden. Een wedstrijddag is net zo gezellig als een dagje zeevissen.

Landen waarmee we contacten onderhouden zijn:
België, Engeland, Ierland, Italië, Duitsland, Frankrijk, Amerika, Zuid Afrika, Japan, Denemarken, Australië, Griekenland, Spanje, Argentinië, Brazilië en Paraguay.